Omnia lonac - pećnica na svakom brodu

Kod kuće smo navikli kuhati u pećnici, međutim na brodu je to često puno teže. Mnogi brodovi nemaju pećnice, a oni koji imaju nevoljko ju koriste. Prvo zato što troši puno plina i drugo, jer je ljeti previše toplo u kabini da bi se dodatno zagrijavala dugim gorjenjem pećnice. A neki se boje gašenja pećnice ili čak eksplozije.

 

Omnia je specifično dizajnirana posuda u tri dijela koji čine zatvoreni sustav i omogućavaju izrazito efikasnu distribucije topline. Tako da se u Omnia posudi može peći hrana na najmanjem plameniku s najmanjom vatrom.

 

Posuda je napravljena od čelika i aluminija tako da je lagana i može se rastaviti pa ne zauzima puno prostora i lako se posprema na brodu. Sada možete spremati hranu iz pećnice i na brodu bez puno plina i bez nepotrebne topline.

 

Omnia pećnica je prikladna za pripremanje kruha i peciva, a i pečenja kao što bi se radilo ispod peke. Izrazito je dobra za pripremanje lignji s krumpirima ili hobotnice, kao i janjetine ili piletine s krumpirom i povrćem.

 

Posuda dolazi zapakirana u svojoj torbici sa priručnikom o upotrebi i knjigom recepata za dodatnu inspiraciju.

 

Korisne recepte možete naći na stranici: omniasweden.com

ili nas kontaktirajte za svoj primjerak kuharice!

Pratite nas...