top of page

Sta-Plug - može Vam spasiti brod!

Sta Plug se koristi za sprječavanje prodora vode u brod. U slučaju oštećenja trupa ili problema s ventilima, Sta Plug je učinkovito rješenje za privremeno zatvaranje oštećenja kako bi se spriječio daljnji prodor vode ili čak potonuće plovila.

 

Proizveden je od jedinstvenog materijala koji se lako modelira za različite oblike oštećenja. Vrlo je izdržljiv, teško se oštećuje, ne cijepa se, ne može se deformirati i potpuno je vodootporan.

 

Specifičnog je oblika i dizajniran je tako da se može prilagoditi rupama različitih veličina i procjepima koji mogu biti izazvani pucanjem oplate trupa. Jednom kada je uglavljen njegov oblik sprječava slučajno ispadanje čak i pod jakim pritiskom vode.

 

Proizvod je temeljito testiran i pokazao se posebno učinkovitim pri sprječavanje prodora mora u slučaju kvara na ventilima. U više navrata spriječene su velike štete na plovilima.

 

TruPlug se proizvodi u jednoj veličini koja se može koristiti za oštećenja promjera do 10 centimetara, a može se kombinirati i više TruPluga odjednom.

 

Preporučuje se za svaki brod imati najmanje dva TruPluga koji potpuno zamijenjuju drvene čepove.

bottom of page