top of page

Parasail - kvalitetna jedriličarska odijela iz Njemačke

Parasail Coastal jedriličarsko odijelo otporno je na teške vremenske uvjete, a istovremeno je i lagano, te idealno za plovidbu na Jadranu. Glavna značajka je otporni vodonepropusni materijal s modernom membranom koja diše. Odjelo ima visoki ovratnik, ojačanja na koljenima, laktovima i stražnjici, vodonepropusne džepove, kapuljaču, reflektirajuće trake i izlaz za MP3 player.

 

Veličine: XS - XXL

Boja: Žuta

 

Jakna: 1.750 kn

Hlače: 1.190 kn

Komplet: 2.590 kn

Parasail Offshore jedriličarsko odijelo idealno je za sve vremenske uvjete, pa tako i one najteže zimske. Napravljeno je od dva sloja tehnološki napredne Paratech membrane koja diše i ima izvrsnu vodenepropusnost. Odjelo ima visoki ovratnik, ojačanja na koljenima, laktovima i stražnjici, reflektirajuće trake, vodonepropusne džepove, kapuljaču, podkapu, podesive rukave i nogavice od neoprena. U cijenu kompleta je uključen i windstopper fleece koji se može izvaditi iz odijela.

 

Veličine: XS - XXL

Boja: Crvena

 

Jakna: 2.590 kn

Hlače: 1.790 kn

Komplet: 3.950 kn

Parasail Ocean jedriličarsko odijelo namjenjeno je profesionalnim jedriličarima za plovidbu svim morima Svijeta u svako doba godine. Odjelo je napravljeno od troslojne Paratech membrane koja ima vodonepropusnost od 25.000 mm. Uz visoki ovratnik, pojačanja i vodonepropusne podstavljene džepove, odjelo ima i vodonepropusne patentne zatvarače i zaštitu za lice i usta, reflektirajuće trake i posebni ugradivi jastuk za udobnije sjedenje na bandi.

 

Veličine: XS - XXL

Boja: Crvena

 

Komplet: 6.490 kn

Parasail Fleece je razvijen baš za korištenje s jedriličarskim odjelima. Ima odličnu toplisnku izolaciju, otporan je na vjetar i vrlo ugodan za nošenje. Ima po jedan džep sa svake strane i jedan za mobilni uređaj, kao i visoki ovratnik.

 

Veličine: XS - XXL

Boja: Crna

 

Komplet: 449 kn

bottom of page